Accent για πρόσωπο

  • Διάρκεια επέμβασης: 1/2 ώρα
  • Διάρκεια νοσηλείας: 0 ημέρες
  • Αναισθησία:  καμία
  • Αποθεραπεία: καμία
  • Αποτέλεσμα: άμεσο και μακροπρόθεσμο
  • Επανάληψη : 4-6 συνεδρίες

Τεχνολογία υψηλών συχνοτήτων Ραδιοσυχνότητα με αποτέλεσμα η θέρμανση των ιστών να επιτυγχάνεται γρηγορότερα και υψηλότερα από οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων αυξάνοντας τοπικά τη θερμοκρασία με αποτέλεσμα τη σύσφιξη του υπάρχοντος κολλαγόνου αλλά και την παραγωγή νέου κολλαγόνου με αποτέλεσμα την άμεση αλλά και προοδευτική στο χρόνο σύσφιξη. Μοιάζει με ένα ζεστό μασάζ με λάδι.

Η θεραπεία Accent αντιμετωπίζει τις ρυτίδες και αναδιαμορφώνει τις όποιες δυσμορφίες ή συσφίγγει το χαλαρωμένο δέρμα του προσώπου και του λαιμού με τη βοήθεια της ελεγχόμενης θερμότητας.

Η διαδικασία της θεραπείας είναι απολύτως άνετη , γρήγορη , εντελώς ανώδυνη και απαιτούνται 4-6 συνεδρίες στο πρόσωπο για την ολοκλήρωση της .

Καθώς η εν λόγω θεραπεία είναι μη επεμβατική, δεν υπάρχει ανάγκη για τομές, χρήση βελόνων ή αναισθησία και δεν απαιτείται ο παραμικρός χρόνος αποθεραπείας. Με το Accent μπορείτε δηλαδή να επιστρέψετε αμέσως μετά το πέρας της θεραπείας στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πιο Σφριγηλό, Λείο και Νεανικό Δέρμα Χωρίς Κυτταρίτιδα

Το Accent σας βοηθάει να βελτιώσετε τις περιοχές όπου εστιάζεται το πρόβλημα , συσφίγγοντας και λειαίνοντας το χαλαρωμένο και ζαρωμένο δέρμα. Επίσης χρησιμοποιείται συχνά για να βελτιώσει την επιδερμική χαλάρωση που παρουσιάζεται στο πρόσωπο και το λαιμό.

Πραγματικά Ανώδυνο

  • Οι περισσότεροι βρίσκουν το Accent πολύ άνετο στην αίσθηση και παρότι η ανεκτικότητα στον πόνο είναι υποκειμενικό θέμα , πολλοί περιγράφουν συχνά αυτή την αίσθηση σαν αυτή του ζεστού μασάζ με λάδι.

Στοχευμένη θεραπεία θερμότητας

  • Το σύστημα Accent χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων. Χρησιμοποιώντας την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων αυξάνει τη θερμότητα του σώματος του χορίου, που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Αυτή η στοχευμένη ενέργεια βοηθάει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διεγείρει τα κύτταρα για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.Το νέο κολλαγόνο είναι αυτό που ευθύνεται για την απαλή υφή , την ελαστική ποιότητα και την ομορφιά που ακτινοβολεί το νεανικό δέρμα.Η μία συνεδρία μπορεί να διαρκέσει μέχρι 30 λεπτά.

Πλεονεκτήματα – Ορατά Αποτελέσματα από την 1η Συνεδρία

  • Το σύστημα Accent παρέχει ορατά αποτελέσματα επειδή είναι το μόνο σύστημα ραδιοσυχνοτήτων που διαθέτει μονοπολική ραδιοσυχνότητα που φτάνει σε μεγαλύτερο βάθος από τις διπολικές τριπολικές κτλ ραδιοσυχνότητες. Χρησιμοποιεί μια προσέγγιση «διπλού στρώματος». Αυτό σημαίνει ότι θεραπεύει τον ιστό σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη. Με αυτή την καινοτόμο θεραπεία , θα αισθανθείτε το δέρμα σας πραγματικά πιο σφιχτό , πιο λείο και πιο ανθεκτικό απαλλαγμένο από κυτταρίτιδα.

    Είναι πάρα πολλοί οι ασθενείς που βλέπουν αποτελέσματα αμέσως . Ακόμα πιο σημαντικό είναι πως με την πάροδο του χρόνου και με κάποιες συμπληρωματικές θεραπείες συντήρησης, το δέρμα σας θα συσφίγγει ακόμα περισσότερο, καθώς η παραγωγή νέου κολλαγόνου συνεχίζεται και μετά το πέρας των συνεδριών. Κατά την διάρκεια της θεραπείας μπορεί να παρατηρηθεί μια ελαφριά ερυθρότητα που όμως εξαφανίζεται σε λιγότερο από 24 ώρες.

    Γενικά απαιτούνται 4-6 συνεδρίες στο πρόσωπο ανά εβδομάδα ή δεκαπενθήμερα μεσοδιαστήματα.

Ασφαλές και Άνετο

  • Το σύστημα Accent είναι απολύτως ασφαλές και εγκεκριμένο από το FDA και χρησιμοποιείται καθημερινά κατά τρόπο ακίνδυνο και επιτυχή σε χιλιάδες ασθενείς ανά τον κόσμο. Ο δε κίνδυνος παρενεργειών είναι εξαιρετικά χαμηλός.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα πλαστικής και αισθητικής χειρουργικής πρώτοι.