Hydrafacial

Αρχικά γίνεται Υδροδερμαπόξεση
δηλαδή καθαρισμός και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα, ώστε να γίνει η προετοιμασία της για τα επόμενα στάδια.

Ακολουθεί Peeling
δηλαδή εγχέεται ένα μίγμα γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος, που έχει την ικανότητα να λευκαίνει και να λειαίνει την επιδερμίδα, καθώς και να απομακρύνει τους ρύπους από τους πόρους της επιδερμίδας.

Στη συνέχεια γίνεται Εξαγωγή σμήγματος
με ειδικές κεφαλές που εφαρμόζουν αρνητική πίεση και ταυτόχρονα με την έγχυση ειδικών ορών καθαρίζουν το δέρμα σε βάθος, απομακρύνοντας το σμήγμα από τους πόρους καθώς και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα.

Τελειώνοντας γίνεται Ενυδάτωση και αντιοξειδωτική θεραπεία
Με την επιδερμίδα έτοιμη πλέον εγχέεται ένα serum, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πεπτίδια, το οποίο θα προσφέρει τόσο βαθιά ενυδάτωση όσο και αντιοξειδωτική προστασία.

Αποτελέσματα

Η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial έχει άμεσα αποτελέσματα για το δέρμα του προσώπου μας, χωρίς ενέσεις ή έντονη ερυθρότητα:

  • Απολέπιση
  • Βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος
  • Ελαστικότητα του δέρματος
  • Λεύκανση και αναζωογόνηση του δέρματος και βελτίωση της μικροκυκλοφορίας
  • Λείανση των λεπτών ρυτίδων
  • Διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας όπως μαύρα στίγματα, σημάδια κ.ά.

After Care

  • Μετά τη θεραπεία είναι απαραίτητη η ενυδάτωση του δέρματος με ενυδατική κρέμα και καθημερινή χρήση αντηλιακής κρέμας με δείκτη προστασίας SPF 50. Τις πρώτες μέρες αποφύγετε τις τοπικές θεραπείες ακμής και το τρίψιμο με βαμβάκι με γαλάκτωμα και λοσιόν. Επιτρέπεται να πλένετε το πρόσωπό σας με απαλό σαπούνι καθαρισμού και σκουπίζεστε ταμποναριστά χωρίς τρίψιμο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα πλαστικής και αισθητικής χειρουργικής πρώτοι.